Tiparet e Platformës

Cfarë e bën këtë teknologji moderne që sjell programet dhe kanalet nga e gjithë bota, me shpejtësinë maksimale.

Kanale Pafund

Mbi 850+ kanale televizive në të gjitha gjuhët.

Abonime Afatmesme

Mundesi parapagimi 6 apo 12 Mujore

Një çmim gjithpërfshirës.

Asnjë përcarje kanalesh në asnjërën nga paketat tona.

Pa kontratë vjetore

Mund të largoheni dhe riktheheni kur të doni pa asnjë detyrim ekstra nga ana jonë.

Programe në standart dhe në HD

Mund të shijohni cilësinë e detajeve në zë dhe figurë por dhe mund të zgjidhni kualitetin standart

24/7 shërbim për klientin

Suporti është dicka e rëndësishme si për ju dhe për ne. Prandaj dhe kujdesemi që kjo gjë të jetë reciproke.

Rreth nesh

Vëzhguam atë çfarë klientët kërkonin dhe ua ofruam. Në kohë reale, maksimumin e cilësisë dhe me cmim të përballueshëm për këdo. Bëj një xhiro prove që të jesh i sigurtë përpara se të bësh pagesën. Disa nga shetet që orfojmë paketat e kanaleve janë nga Shqipëria, Kosova, Greqia, Hollanda, Gjermania, Italia, Franca, Vendet Skandinave, etj...

Eksperiencë në treg

95%

Qëndrueshmëria e serverave

100%

Paketat Televizive

85%

Azhornimet e njëpasnjëshme

90%

Paketat

Disa nga paketat me te me medha shqiptare, dhe te huaja, por vetem disa,
pa permendur Bein Sports, Arena Sports, Sky DE-ITA-UK, Mediaset Premium, Kanale Turke etj

550

Klientë të kënaqur

850

Kanale Televizive

13

Partnerë të besuar

24/7

Suport i shpejtë

Lista e Cmimeve

Të gjitha paketat kanë të njëjtin numër kanalesh dhe vijnë nga e njëjta origjinë

6 Mujore

50
  • Liste e Plote kanalesh
  • 1 Top-Box (resiver)
  • Konfigurim i perfshire
  • Lidhje IP Private
Kontakto

Paisjet / TOP-Box

Disa nga Paisjet dhe top-boxet ku mund te ofrohet sherbimi yne

MAG250/MAG254

MAG

I Lehte ne pordorim, Guide EPG, regjistrim Eventesh sipas deshires, nje nga top-boxet me popullore.

KODI - XBMC

Media Center

Nese ke nje media center/top-box qe posedon nje program te tille mund te konfigurojme paisjen pa qene nevoja te blini tjeter.

Linux / Enigma 2

Enigma 2

Nese eshte nje dreambox, Vu Plus, apo AZBox mjafton te kete te instaluar Enigma 2 dhe per te tjerat merremi ne.Aplikaconi per smartphone

Kudo qe te ndodheni. Ndiqni programet tuaja te preferuara qofte edhe ne levizje me aplikacionin tone per smartphone android

Globe IPTV 1
Globe IPTV 2

Na Kontaktoni

Në shërbimin tuaj! GLOOBE IPTV mirëpret pyetje, komente dhe sugjerimet tuaja.
Ne mundësojmë detaje dhe kontaktim direkt me ju.

Informacion: